Roulett system

Roulett system
När du börjar satsa pengar på Roulett online så kommer du förstås att undra vad du kan göra för att öka dina vinstchanser. Svaret på denna fråga är att du egentligen inte kan göra något för att säkra vinster. Det finns dock Roulett system som folk verkligen upplever som effektiva, men det är viktigt att komma ihåg att inget system kan garantera vinst. Det du får ut av att spela med system är spelglädje och möjligtvis känslan av att du har koll på läget.

Martingale systemet

Det här är ett av de kändaste Roulett system som finns, och du kommer att se att folk avråder dig från att tillämpa det. Strukturen är enkel. Du ska dubbla din satsning när du förlorar och halvera den när du vinner. Tanken är att du får igen det du förlorat när du vinner, men det här fungerar bara då man spelar på roulettbord utan någon gräns för satsningar.

D’Alembert systemet

Det här är ett mycket enkelt system som har pyramidstruktur. Det går ut på att du bestämmer dig för en satsning och att du sedan ökar på med 1 enhet när du förlorar och att du minskar med 1 enhet då du vinner. Skillnaden mellan detta och Martingale är alltså att man inte behöver dubbla sin satsning då man förlorar vilket gör att det blir mindre kostsamt att spela med detta system för Roulett.

Fibonacci systemet

Med Fibonacci så ökar man sin satsning vid förlust på ett linjärt vis. Man använder sig av följande nummersekvens: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21,34, och så vidare. Istället för att dubbla vid förlust eller att lägga på med en enhet så ökar man i enlighet med denna nummersekvens.

Parlay systemet

Många föredrar att spela med Parlay systemet eftersom det inte kräver jämna satsningar. I detta system så bestämmer man sig helt enkelt för hur mycket man satsar med och hur mycket som man vill vinna. Tanken är att man ska klättra mot vinsten genom att satsa med det man vinner. Om man förlorar så får man börja om från början med den ursprungliga satsningen för att återigen försöka ta sig upp mot större vinstbelopp och det slutliga målet.